Hatvannyolcadik adás, 09.10.

 2010.09.10. 10:27

Visszaáll minden a régi kerékvágásba, minden pénteken hetiBeton, hangsúly a minden részen. Azt gondoltuk, hogy az önkormányzati választás kapcsán az adott jelölt neve elárulása nélkül elemzünk programpontokat, végül csak egy jelölt programját cincáltuk szét, egy kedves hallgató ki is találta, hogy kiét. Az adás itt hallgatható meg: 1. rész / 2. rész, a 3. perctől zenélünk, 15. perctől beszélünk. 

Ingyen utazunk, sállálállálá!  

A lelkesek elolvashatják a jelöltek programjait, de legalábbis a designt érdemes megnézni mindegyiknél, amiről a műsor elején sokat besszéltünk: Horváth Csaba; Jávor Benedek; Staudt Gábor; Tarlós István.

Bár gyakorlatilag válaszként a programot idézik, érdekes perspektívát ad a Greenpolis interjúsorozata: Horváth Csaba; Jávor Benedek; Staudt Gábor; és bónuszként Ungár Klára

Autósforgalom, M0, Duna, sétálóutcák, BKV, hajléktalankérdés, stb.!

Jövőhéten folytatjuk, aki kitalálja, melyik jelöltté az elemzett program, azt továbbra is plüsskirstóffal jutalmazzuk!

A zene ennek a mixnek a feléig jutott:

0910 by solaitid

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása