Hetvenedik adás, 09.24.

 2010.09.24. 10:52

Politika, fúj! Az egész adást végigsírták a chatfalon, hogy "teleszarozzuk" "fos politikával" a mennyire nagyon pártatlan Tilos rádiót, ó. HÁT EZ VAN, SRÁCOK! Önkormányzati választásos sorozatunk harmadik epizódjában az LMP és Jobbik programját boncolgattuk külalak és tartalom szempontjából. A 10. perctől zenélünk, a 17. perctől beszélünk: 1. rész / 2. rész

Az adás első fele a programkiadványok designjával és felépítésével, illetve a pártok plakátjaival, reklámjaival foglalkozott. Felmerül a jogos kérdés, hogy miért? Szerintünk ez azért nagyon fontos, mert a jelölt programján és néhány interjún kívül a kampányban gyakorlatilag nincs szó Budapestről, semmi nem derül ki, hogy mit akarnak a pártok a várossal. Tehát azért érdemes a vizuális megjelenésről beszélni, mert erős túlzással tulajdonképpen az dönt, hogy a kiadvány Times New Romant vagy Helveticát használ.

A második részben igyekeztünk kiemelni az LMP és a Jobbik programjának izgalmasabb fejezeteit, és azokat értékelni. Volt szó öko-szociális-nemzetgazdaságról, Brazíliai mintafalvakról, siklóról, Dunáról, dugódíjról, a 4-6 villamos eltemetéséről, meghosszabbított metróvonalakról, M0-ról, biciklisekről és persze Corbusierről! TOVÁBBÁ KRESZ- ÉS ÉPÍTÉSZETTÖRI OKTATÁST AZ ISKOLÁKBA!

A jelöltek programjait és egy velük készült interjúsorozatot már a Horváth Csabás részben linkeltünk, azóta az index.hu is meginterjúvolta a bácsikat: Jávor Benedek / Staudt Gábor

ZENE
Teebs: Rains
Glitter Bones: Worship Walls
Coolrunnings: Better Things
Foals: Spanish Sahara (Chad Valley Remix)
Clive Tanaka: All Night, All Right

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása