Ötvenhetedik adás 04.02.

 2010.04.04. 19:37

A műsörvezetők fáratságra hivatkozva egy perces néma csendekkel kezdték a műsort, közben a Miki legalább megreggelizett. De ez nem lényeges. A lényeg a következő: Április 5-én átadták a Belváros új főutcáját. Miről beszéltünk volna ha nem erről. Mégpedig ITT és ITT.


Az, aminek látszik /forrás: index.hu/

Elmeséltük a terveket, meg hogy az M-Teampannon és az s73 iroda közösen készítette azokat. Megbeszéltük, hogy milyen burkolatot kap az utca és hogy az miért nem fog összetörni. Tájékoztattuk kedves hallgatóinkat affelöl is, hogy nem egészen azok a utcabútorok kerültek legyártásra mint amilyeneket terveztek, de azt is hozzá tettük, hogy a tervezettek sem valami jók, mert mondjuk széttörnek ha ráül a nehéz ember.

Olvasható a városképp blogon egy cikk a Belváros Integrál Városfejlesztési Stratégiájáról, meg egy összefoglaló a kivitelezés előtti tervekről. Itt meg egy összefogaló a index.hu-tól a átadás elöttről.

És ne feledjük!
Hétfőn a vállalkozó kedvűek egy kisvonattal juthatnak el a Hild téren át a Szabadság téri interaktív szökőkútig!

ZENE
Rustie: Bad Science
J dilla: Safety Dance
Cults: Go Outside
Liars: Scissor
King Khan & BBQ Show: Invisible Girl

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása