Hatvanadik adás, 05.14.

 2010.05.16. 17:10

Kicsit fáradt műsorunk a Kormányzati/Múzeumi Negyedről szólt, de enyhén beárnyékolta a tény, hogy egy hete mást se csináltunk, mint az esti Pecha Kucha előadásunkra készültünk, és a Tilos stúdióba is egy végigmelózott éjszaka után érkeztünk egyenesen az Építész Szakkollégiumból. Ezt persze a műsorban sem szégyelltük többször elmondani, mert imádunk kifogásogat keresni. Ugyanitt szeretnénk elnézést kérni a némiképp eldurvuló zenei indításért, ez is az előbb felvázolt helyzet eredménye volt. Első rész / második rész. Egyből kezdünk, de 20 perc (zseniális) muzsikával.


Janesch Péter és Kengo Kuma terve, ami nem lesz

A Kormányzati Negyed lényegi történetének kezdetéről nagyon klassz beszámolót lehet olvasni Wérgida blogján, a történet összefoglalásáról pedig egy kissé elfogult, de alapos cikket közölt a nagyítás.hu.

Tarlós István A Nemzet Fővárosa című programja, amely tartalmazza a Múzeumi Negyed elképzelést, .pdf formátumban érhető el itt, a vízió konstruktív kritikáját Kovács Dániel írta a hg.hu-n.

ZENE
CocoRosie: Hopscotch
HEALTH: Eat Flesh (Crystal Castles Rmx)
The Glitch Mob We Swarm
Die Antwoord: Enter The Ninja
LCD Soundsystem: Pow Pow

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása