Tizenhetedik adás, 05.29.

 2009.05.30. 16:34

Elvileg a Madách-sétányról, majd a Corvin-szigonyról beszélgettünk, gyakorlatilag kesergős-telefonálós műsor kerekedett. Első rész, második rész.

 

Zene
Cadik - Beats From Budapest
Foolk - Bleep Bleep
Here We Go Magic - I Just Want To See You Underwater
The Field - The More That I Do
És a végén becsusszant egy Animal Collective - Fireworks

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gallion 2009.05.31. 19:07:45

A betelefonáló mondott érdekeseket, de azt nagyon sokáig mondta, s nagyjából magát ismételte. Nem lehetne legközelebb valami fix idő, amennyit egy betelefonáló kap?

Egyébként a budapestjövöje blogon lett felhozva még tavaly egy érdekes párhuzam a Magdolna-negyeddel, ahol szintén rehabilitáció folyik (és ugyebár szintén nyócker), csak rombolás nélkül és a lakók megtartásával. Az eredmény látszik: pontosabban az látszik hogy szinte semmi se látszik. Ha ilyen ütemben halad a Magdolna-negyed, talán majd a következő századfordulóra szép lesz és unokáink szeretni fogják. De ez se biztos. Nem lehet tudni, hogy egyszer valóban egy vonzó hellyé tudják-e alakitani. A Corvin-projectnek megvan erre a sansza és akár éveken belül. Persze sokan sirnak az eltünő kovácsoltvas korlátok után, de úgy vélem ez inkább szól az elmúlásnak... nehezen hiszem hogy a most szomorkodó embereket különösebben érdekelte a város ezen területe a project beindulásáig. Vagy ha igen akkor azért mert "borzalmas, koszos, tele bünözőkkel". És ez a negyed már megépültekor is egy olyan része volt a városnak, amiben nem sok nivó mutatkozott.

Szerintem egy érdekes kisérlet lesz ez valahol. Kiváncsi vagyok mennyire fog müködni. Mindenesetre az a kép, ami elsőre bejön a Corvin Project hivatalos honlapján, az tetszik.

Zsámboki Miklós · http://solaitid.tumblr.com 2009.05.31. 19:11:39

@Gallion: betelefonálóilag sajnos nem először fordul ez elő, törjük is a fejünket mi frappáns megoldáson.

a corvin-szigonyról ugye pl pont nem sikerült beszélgetnünk, ezért annak a következő adásban mégegyszer nekifutunk.
süti beállítások módosítása