Harminchetedik adás, 11.20.

 2009.11.20. 09:40

A téma a Széchenyi lánchíd 160-ik születésnapja kapcsán eleinte a Lánchíd volt, annak előtörténete, építése és élete, majd a műsor második felében budapesti hidakról, és főképp a sétálóhíd kérdéséről volt szó. Nagyon jó kis műsor, vidám hangulatú de egyszerre informatív, na meg ünnepélyes.

A Városképp blogon futó sorozat az óóóriási évforduló kapcsán: Hidak a Lánchíd előtt; tervek a Lánchíd előtt (többek között az emlegetett, a hidat a Margitszigettel összekötő Dunát feltöltős terv), a további posztok meg itt lesznek: ittittitt. Továbbá a hg.hu beszámolója a KÉK szervezte hidas konferenciáról: külföldi építészek külföldi hídjai. Illetve hidas témában említést érdemel még a Living Bridge Hamburgban, valamint Zaha Hadid múzeum-hídja. Meg itt ez a vicces videó.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása