Hatvanhatodik adás, 08.13.

 2010.08.13. 20:41

Bár rengeteg időnk lett volna készülni, de annyira nem történik semmi a magyar építészetben, hogy még az építészfórum is egy öt éves projektet mutat be. Így azt mondtuk, hogy SALÁTA és végig vettük a nyári budapesti túrás-fúrásokat és azok eredményeit, itt és itt.

Volt szó: A Lövő utca szétburkolásáról, a Roham utca kiburkolásáról, a Mária utca összeburkolásáról és a Károly körút megburkolásásról. A Március 15. térről, ahol nem burkolnak hanem gödröket ásnak. A Piarista közről, amit meg még mindig újítanak. A Kálvin térről, ahol a 15-ös busz kanyarodik nagy ívben balra. A Csarnok térről és Fővám térről amit szintén feltúrnak. És persze, hogy volt szó a CET-ről meg a balett intézetről is, na meg az új kedvenc giga-mega projektünkről a DreamIslandről.

A végén pedig megünnepeltünk a Sporaarchitectset.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása