Hatvankilencedik adás, 09.17.

 2010.09.17. 11:35

Mindent megtettek a Tilos rádió dídzséi hogy szabotálják a műsort, és ezért megbolondították a keverőpultot, de pár másodpercnyi kezdeti pánik után sikerült úrrá lenni a helyzeten, úgyhogy az azonnal kezdődő zene után a 10. perctől már dumcsizunk is Zsendovits Ábellel, a Szimpla Kert vezetőjével, hogy mi is van a Szimpla kert körül. Az adás itt hallgatható meg: I. rész / II. rész

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
(Képaláírás a polgármester neve, de most a hétkerbe nem tudjuk, mi van)

A történet lényege, hogy egyszercsak felröppent a hír, hogy megtalálta a csendrendelet a Szimpla Kertet, plusz azóta a Mumust is, nekik már este 10-kor be kell zárni, mert a környező lakók így akarják. A miért, a hogyan, a mi lesz, meg az hejhó az a műsorban nagyon klasszul elhangzik, plusz megpróbáltunk a kerület jövőjéről, polgármesterjelöltjeiről is beszélni, de mivel gyakorlatilag semmit nem lehet tudni, inkább arról beszéltünk, hogy semmit nem lehet tudni, ó.

Ma este pedig tessék az Instantba menni Tilos szülinapot ünnepelni, hétvégén pedig örökségi napozni!

ZENE

Blackbird Blackbird: Pure
Tamaryn: Love Fade
Teen Daze: Gone for the Summer
Beat Connection: Sunburn
The Naked and Famous: Young Blood

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása