Negyvenedik adás, 12.11.

 2009.12.11. 10:06

Tégla! Saláta műsorunkat hírmorzsákból ollóztunk össze és a BME új épületétől eljutottunk az amatőr és pitiáner autósokig akik ráállnak a kerékpársávra és megeszik élve a kerékpárosokat ott! Haldd itt és itt és itt.

Íme a BME új épületének szerkezet kész állapota. Meg egy kisebb történet a területről meg a telepítésről.

Íme a Budapesti építészeti nívódíjról egy cikk

és akkor a díjazottak. SOHO hotel, SZÁMALK központ (és a régi számalk), Római Katolikus Plébánia templom, GRAPHISOFT PARK "M" épület, Pannónia Általános Iskola (és a Miki észrevétele), Richter uszoda

Továbbá Skardelli György építész Príma Primissima díjat kapott. Ő építette a Papp László Sport Arénát. Valamint az új Kálvin téri villamos esőbeállókat.

Aztán beszéltünk arról a mozgalomról akik az emberi parkolásért harcolnak (mi van?). Na mindegy, van egy ilyen mozgalom és ők ráállnak a kerékpársávra, de nem mondjuk el mikor mert így bojkottáljuk ezt az eseményt. Itt a bandzsa honlapjuk

És a lényeg! Építészeti Filmnapok a Toldi moziban péntek és szombat este. Itt a program

------ZENE-----

Harmonic 313: Music Substitute System

Bibio: Jealous Of Roses
Tigrics: Kandúr
Rustie: inside Pikachu's Cunt
Candy Claws: 6700000000
Memory cassette: Asleep At The Party
A Sunny Day In Glasgow: C'Mon
Sunset: Sunshine Hair (kivételesen szépen húzták le hazaéshaladásék)

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása