Ötvenegyedik adás 02.19.

 2010.02.19. 10:36

Repül a bálna! Hallgassuk meg! Itt, itt és itt

Pontosabban a CET, vagy mi. Ami non-standard építészet, vagy mi. Megbeszéltük műsorunkban a Budapesti CET azaz a CET Budapest építészetét és építését. Elmondtuk, hogy a közraktárak bővítéséről van szó, és hogy mi is a közraktárak. Egyetértettünk abban, hogy ez Budapestnek fontos, mert ez az első nemzetközi visszhangokat is kiváltó kortárs épület, hejj! Emiatt meg aztán hirtelen felkerül Budapest az európai térképre, és mindenki gazdag lesz és boldog, és az utcák megtisztulnak tőle.

Városképp cikk az itt állt közraktárról és elevátor házról

A CET igényes honlapja

Interjú az építésszel

Index cikk a kivitelezési aggodalmakról

A KÉK Tálaló beszélgetésének rezüméje (és képek az eredeti tervekről)

 

ZENE
Darkstar: Break
Hood: Enemy of Time
Times New Viking No Time, No Hope
Wavves: No Hope Kids
Republic: Repül a bálna :)
Yoyoyo Acapulco: 10000 Lovers, Pt. 2
High Places: When It Comes

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

boszka 2010.02.19. 18:39:34

srácok, brizáns a műsor még mindig (jók voltatok most is, meg múltkor is nagyon).
csak annyi volna a kérés, hogy többször legyen olyan, amikor „az átlag ember” nézeteit mutatjátok be, idióta elváltoztatott hangon, mert azok a legjobb részek! oké. azok, meg amikor betelefonálót játszotok.
süti beállítások módosítása