Ötvennyolcadik adás 04.23.

 2010.04.24. 19:44

- Elfogyasztottuk a plázákat és kiköptük őket a kedves hallgatók elé, hogy ők megszemlélhessék az eredményt. Első rész / második rész.

Kevésbé építészeti, mint inkább szociológiai és városképi kérdések merültek fel a témával kapcsolatban, sorrendben a következők: Mi a rák az a shopping mall és hogy jött létre, létrejötte után pedig hogyan került át Európába? Vigyük-e óvoda helyett plázába a gyereket? Drogozik a gyerek a plázában? Tagadjuk-e a plázák létét? Hány pláza fog épülni jövőre? Mi több, megtudhattuk azt is, hogy a Vörösmarty téri valamilyen márka boltjában egészen más termékeket láthatunk mint ugyanazon márka plázában lévő boltjában, mert az előbbi utca, utóbbi meg nem.

-Neee! Ezt azért nem hiszem el.

-Hidd csak el nyugodtan

-Hülyítsé' mást! Azért mert műsorotok van még nem kell baromságot állítani. A Vörösmarty téren javarészt a német nyuggerek vásárolnak és ezért más ott a termék.

-Ne szójá be, oda megyünk!...

ÉS MOST, VALAMI EGÉSZEN MÁS:

Bizony ez nem vicc

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dzsilla · http://budapestkirakat.blog.hu 2010.04.29. 17:00:00

hát ez nagyon kemény. mármint a link :)
süti beállítások módosítása