Ötvenkilencedik adás 04.30.

 2010.04.30. 16:18

Kétharmados többséggel megtartottuk a műsort, melyben újra az építész szakma szócsöveiként közvetítettük a hallgatók felé, hogy milyen érdekes tudnivalók hangzottak el a Kortárs Építészeti Központ Tálaló estjén, amely a Szépművészeti Múzeumról szólt, a Szépművészeti Múzeumban. Link az eseményről, valamint az esemény utózengéi: itt itt. És végre a teljes terv, alaprajzzal, metszetekkel itt. Itt meg a műsor, meg itt.

Pelenkázni jó! ;)

Javarészt támogattuk a tervet, de rávilágítottunk arra, hogy az építészeknek és beruházóknak sokkal jobban oda kell figyelniük arra, hogy miként kommunikálják a tervet, és miként "etetik meg" a közönséggel azt. Végül áttértünk arra, hogy mi a gond a Móricz Zsigmond körtéri gomba felújítása körül, és miért válhat fölöslegessé az a már fél éve gyűrűző tervpályázatozás, ami egész bíztatónak tűnt.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása