Hatvanegyedik adás, 05.28.

 2010.05.30. 20:12

Nem járt a hatos villamos és ráadásul fasírt is volt rajta, meg szardínia. Továbbá, közhírré tétetett a Batthyány tér rendezésének terve, amely sokkal szimpatikusabb mint ami most ott van, mert az nem valami emberbarát. Elmondtuk, hogy mi a jó egy térben és hogy mi lehet rossz. Leszóltuk a fákat mert kitakarják az épületeket, ez a véleményünk azonban vitatható. Jeleztük még, hogy a készült átalakítási terv a Roosevelt térre is, meg a Kossuth térre is, meg egy csomó másik budapesti köztérre is, és ezeket javarészt az S73 vagy a Garten Stúdió készíti, tessék böngészni! De előbb hallgatni, itt és itt! Jócskán késve, a 12. percnél kezdünk, lsd. fasírt.

Azon meg tessék el gondolkodni, hogy ez melyik városrész megújult főterére készült első díjas terv.

ZENE
Toro y Moi: Leave Everywhere
Best Coast: Wish He Was You
Smith Westerns: Dreams
Pixies: I'm Amazed
Itt hárdverproblémák miatt mégegyszer elindult a Best Coast, de gyorsan reagáltunk és urai lettünk a helyzetnek, HÁ-HÁ
The Fall: O.F.Y.C. Showcase

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lesley · http://8ker.blog.hu/ 2010.05.30. 22:12:41

A Bródyban télleg a kemény csávók laknak, jó? Jóóó?!
A Múzeumkertnél van terv arra, hogy a hátsó kaput megnyissák a Pollack felé, és a kertészlakot meg kávézónak kialakítják. Remélem idén, de legkésőbb jövőre. A Múzeum utca felőli kaput meg egész egyszerűen megszüntették az ott lévő játszótérrel együtt. Skandallum!

Lesley · http://8ker.blog.hu/ 2010.05.30. 22:14:06

A kockaköveket le lehet rakni jól: körbe kell betonozni. Vagy aszfaltozni. Ha homokos ágyra rakják, akkor meg karbantartani kell.
De amúgy parkolónak tökéletes.

Zöldember 2010.06.07. 15:04:16

a képen:
Újpest - Szent István tér
süti beállítások módosítása