Nyolcvanharmadik adás, 01.28.

 2011.02.03. 19:31

Hidaltunk már sokszor a műsorban, már magunk is unjuk picit a témát, de nem tudtunk elmenni a hír mellet miszerint Finta József gyalogos hidat tervez a Dunára. Tervezni persze mindenki tervezhet, mi is tervezhetnénk hidat a Dunára, csak senki nem építené meg. Kérdés, hogy ez a hidat megépíti-e bárki is, és hogy Finta József tervei alapján-e - a sajtóban eddig keringő pletykákkal ellentétben nem is olyan biztos ez.

 A műsorban szemléztük az eddigi híd variációkat és meglepetten tapasztaltuk hogy Fintának már az EXPO öltetcsíra ideje alatt is volt ide egy gyalogos híd terve. Persze az sem valósult meg, legalábbis senkinek nem tűnt fel. Kérdés, hogy ha ez megvalósulna, feltűnne-e bárkinek is, használnák-e az emberek? Finta szerint ez az egyetemisták hídja lenne. Hát izé.

Finta bácsi egy régebbi terve ugyanoda (felülnézet!)

A műsor második felében meg inkább válaszolgattunk betelefonálók kérdéseire. Attól olyan közszolgálatinak érezzük magunkat mindig, ami jó - most is az volt.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Amichay · http://sipucim.blog.hu/ 2011.03.17. 13:32:06

A gyalogoshíd Budapest jelenlegi helyzetében értelmetlen pazarlás - sokkal fontosabb ennél a rakpartok rendbetétele, hogy legyen mit összekötnie a hidaknak:
podo-pro.hu/tachlesz/
süti beállítások módosítása