Nyolcvannegyedik adás, 02.04

 2011.02.04. 16:40

Óriási újítás, ezentúl a zseniális mixcloud alkalmazás segítségével lehet sokkal felhasználóbarátabb módon meghallgatni az adásokat, kész balzsam a böngészőnek! Változás, hogy a zenét kivágjuk, azt csak az élő adást hallgató szerencsések élvezhetik!

A BME-n készítettünk interjút a januári földrengéssel kapcsolatban Hegyi Dezsővel, aki ért hozzá, mert ő a BME Építészkar Szilárdságtani tanszékének Adjunktusa, nem mellesleg a Sújtólég zenekar énekes-gitárosa! Elmesélte, hogy mire számítsunk, ha Budapesten ér minket egy komolyabb földrengés (semmi jóra), erről mit gondol a szakma, mik az erre a vonatkozó szabályok, stb. Az interjú megjelent a Magyar Narancsban, olvasd!

A Lánchíd földrengés után [origo]

 Tavaly ez már téma volt, akkor az [origo] összeállított egy galériát egy földrengés rombolta Budapestről, de hasonlót művészi eszközökkel már rég megtett Bozsó András is. A HVG pedig összefoglalta a híresebb magyarországi földrengéseket, itt találunk egy érdekes térképet is, ami elvileg 456-tól 2007-ig mutatja a rögzített rengéseket.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása